Ervaringen over een Deutz 8006

Hallo,

Ik sta op het punt om een deutz 8006 te kopen. Zijn er veel problemen mee of zijn er ergens ziektes waar men moet op letten?
De 8006 beschikt over remmen op luchtdruk? Is dit bij elke 8006 zo of enkel speciale uitvoeringen?
En wat is de snelheid van deze Deutz’en, staat op 16.9R34.
Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

dx11
Luchtremmen zijn een leuke extra, is niet standaard. Zijn erg goede trekkers, vrijwel onverwoestbaar, alleen de priceas wil wel slijten. Rijden meestal ongeveer 30, met 38inch banden een keer 35
InsaneNL
De oren voor de heflatten aan de trompetten wouden nog wel eens afbreken, kijk hoe dit gerepareerd is. Lucht is alleen voor de aanhager rem, de remmen van de trekker zelf blijven gewoon hydraulisch en willen soms problemen geven. de rempompen zijn prima zelf te reviseren met een revisisetje en nieuwe remcilinders kosten ongeveer €100, nieuwe trommels zijn 2a300 per stuk maar zijn normaal niet nodig.
michel-hidding
Sterke taaie trekker , en voor een 6 cilinder vrij korte draaicirkel . Snelheid is idd rond de 30kmh. In principe onverwoestbare trekker . Even letten op de “hohlwelle” de price as , willen wel slijten en reparatie of vervanging is prijzig.
goeiedag eem
@Bliki is het een 4wd of een 2wd, bij een 4wd goed de vooras controleren op speling, die reparaties zijn ook meestal prijzig, en bij het kijken checken of de motor ook kmoud isen dan moet hij vrijwel direct aan slaan, gaat hij een keer of 4 a 5 rond alvorens hij aanpakt is de motor over het algemeen aan een flinke beurt toe,

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN