Illustratie van:

Massey Ferguson 6260 - Hydraulische wagen rem inschakelen

Is het mogelijk om van een mf 6200 serie de hydraulische wagenrem aan of uit te zetten? Ik heb hem aangesloten aan een wagen maar er komt geen druk op de slang als ik rem.

Deel dit topic

Reacties

mf6290
Kan normaal niet uitgeschakeld worden. druk je wel beide rempedalen tegelijk in? het is ook mogelijk dat het wagenremventiel eens ontlucht moet worden.
Jeroen-ford
@mf6290 heb je enig idee hoe dit zou moeten? Ik druk beide pedalen tegelijk in idd
mf6290
@Jeroen-ford volg de wagenremleiding tot je aan het ventielblok komt, op dit ventielblok zit een ontluchtingsschroefje, draai het schroefje een halve toer los, start de trekker en pompend remmen tot er geen lucht uit het schroefje meer komt, dan schroefje terug dicht draaien
mf gek gerbert
Zou je der niet gewoon een druk meter op kunnen zetten om te teste?
+1
frank_mf
@mf gek gerbert Dat kan zeker. Iedere LMB heeft wel een remventiel met een manometer erop, wij wel in ieder geval. Werkt mooi en je kan direct dien hoe de druk zich wel/niet aanpast tijdens het remmen.
Fendt926Driver
Bij onze 614 met lucht en olie remmen zit er een kogelkraantje tussen de commando leiding naar het remventiel. Weet niet waarom maar konden hydro rem ook eerst niet aan de praat krijgen. Kogelkraan open en het remt als de brandweer.
als je iets technisch bent rechter achterwiel eraf en leidingen volgen. Als je niet technisch bent monteur raadplegen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6260 en hebben de trefwoorden massey ferguson , mf , ferguson , massey , druk en rem geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0