Eddie1


Topics
0
Reacties
0
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: 34jr
Laatst online: 14u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


20 Okt 2021

Bio-energiecentrale van Jan Bakker en waterschap in Harderwijk vraagt faillissement aanQuote:
De directie van de bio-energiecentrale in Harderwijk heeft vandaag faillissement aangevraagd bij Rechtbank Gelderland. De energiecentrale werd de voorbije jaren gebouwd om biogas te produceren door mest te vergisten, maar een succes werd dat niet. Nog voordat de installatie officieel in gebruik werd genomen, vloeide er 2 miljoen liter mest over het terrein.

1 reactie

16 Okt 2021

VIDEO: Vier boeren worden door het OM vervolgd voor 'vernielingen' op de Vismarkt en aan het Provinciehuis

U weet: de boeren moeten kapot en de kleinste dingen worden nu door de overheid tot levensdelicten opgeblazen. De Blauwe Tijger volgt de vervolgde Arjan Schuiling en Jacob Kuil vandaag in de rechtbank. Schuiling was bijrijder toen een onbekende chauffeur (die notabene nooit is aangehouden!) hekjes op de Vismarkt omver reed. De boeren hebben overigens altijd schade vergoed, gerepareerd of daartoe aangeboden.

Later op werd de deur van het Provinciehuis ingedrukt om toegang tot het provinciale bestuur te krijgen. Het OM voert sindsdien een kruistocht tegen boeren omdat er verder in het land vanzelfsprekend geen grotere criminaliteit bestaat die meer prioriteit heeft, laat staan binnen het ministerie van Justitie zelf.

De zitting duurt de hele dag en we hebben de belangrijkste delen in deze opname geknipt. Advocaat Tjalling van der Groot verdedigt Schuiling. Uitspraak volgt over een paar weken. Let ook op de zuigende officier van Justitie en de overtrokken aanwezigheid van een Meervoudige Kamer in de rechtbank. De betrokken boeren zullen over enkele weken in de studio aanschuiven.

0 reacties

13 Okt 2021

Wie is voorzitter Tjibbe Joustra AgriNL eigenlijk?

Tjibbe begon zijn carrière bij de juridische afdeling van LNV. In 1987 werd hij met 35 jaar de jongste secretaris-generaal van Nederland ooit bij hetzelfde LNV. Van 1987 t/m 2001 is hij dat geweest onder vijf opeenvolgende ministers. O.a. ministers Braks en Brinkhorst om er eens twee te noemen.

Hij werd door het weekblad de Groene Amsterdammer het brein achter Brinkhorst (D66) genoemd (Zie link onder topic). Na deze functie (begin 2002) werd hij voorzitter van de Raad van Bestuur van de uitkeringsinstantie UWV. In 2003 raakte hij in opspraak door een miljoenen verslindende verbouwing van het hoofdkantoor van deze dienst, en met name van de directievertrekken. Deze zouden overdadig aangekleed zijn met natuursteen en kersenhout en dergelijke.

Tjibbe Joustra is onder meer lid van de raad van toezicht van het Staatsbosbeheer en de NPO, bestuurslid van het Groenfonds en commissaris bij het ROI. Daarnaast is hij lid van de Raad van Advies van Stichting Food Valley.

HIj was lid van D66, maar schreef mee aan het verkiezingsprogramma van de VVD voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2010

Bron: Wikipedia

11 reacties