Live-verslag van het fosfaatdebat op melkvee.nl

De Tweede Kamer debatteert donderdag 1 december over de invoering van de fosfaatrechten. Het debat start om 17.00 uur. Melkvee.nl doet live-verslag van het debat in. Deze pagina krijgt updates bij nieuws in Den Haag.

Deel dit topic

Reacties

Bioepz
Nu bijna de hele kamer grondgebonden tegemoet komt is naar mijn mening de angel uit het debat.
+1
mlkvhoudr
@Bioepz

Stas gaat t niet uitvoeren. Let maar op.......

Hij kan ook niet anders want hij heeft nou eenmaal toegezegd max 8%korting
puntertje
@mlkvhoudr Wat denk je wat zwaarder weegt, de gehele kamer tegen de haren instrijken als struikelende stas of, met rugdekking van de gehele kamer, terug komen op een intentie?
Bovendien, Kees Romijn heeft al zoveel intenties uitgesproken, maar wisselt sneller van intenties dan van sokken dus och, daar komt v Dam ook wel mee weg.
meelezer10
@puntertje hij kan ook het bijltje er bij neergooien en zijn biezen pakken.
puntertje
@meelezer10 Denk je dat de PvdA in één periode 4 verschillende bewindspersonen op één post wil hebben. Die blamage zullen ze niet toestaan.
buorman
@mlkvhoudr
Dan gaat de kamer de wet niet invoeren toch?
+1
mlkvhoudr
@buorman

Verwacht hoog glas plas gehalte en vervolgens word wet aangenomen zonder grote wijzigingen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , tweede kamer , fosfaatrechten en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2.273