Fosfaatbeleid en weidevogels

Waar je op dit moment ook komt op bijeenkomsten of leest in vak- of belangenbladen, het gaat over fosfaatrechten, derogatie, het fosfaatplafond en meningen over oplossingen. Daarbij wordt ook naar elkaar gekeken om te ontdekken waar het mis is gegaan bij de gemaakte afspraken in Brussel. In de bijeenkomsten van de afgelopen weken die belangenorganisaties hielden met hun leden zie je een lijn terug die de staatssecretaris uitzet. Een lijn waar weidevogels hun twijfels bij kunnen hebben.

Lees meer »

TheMilkStory

Reacties

weideboer
Denk dat een aantal prikkers zich net zo voelen als die weidevogels, ze zijn bezig met overleven. En in omgeving waar je bezig bent om te overleven denk je niet aan andere dingen
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden derogatie , weidevogels , brussel , milkstory , fosfaatplafond , fosfaatrechten en fosfaatbeleid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!