Complete veestapels exporteren

Dierenactivisten spreken er schande van. Massaal koeien naar de slacht. Dat hoeft ook niet nodig te zijn, zeggen de vee exporteurs verenigd in de Veepro. Want het is goed mogelijk complete veestapels te exporteren.

Deel dit topic

Reacties

Cornelis
Mooi. Hoe sneller hoe beter. Gas erop Veepro!
+1
3 speen
Ander half jaar terug vrachten vol koeien importeren en nu exporteren wat een stel debiele het enige wat nog te hopen is dat plan b jan Cees nog komt een grote kutzooi is het
Deutzrijder
@3 speen
Ben het met je eens.
Het is een grote puinhoop
fendt711variotms
Maybe , brussel grijpt toch in ,
weideboer
Veel exporteren en geld toe krijgen immers de eis van de Nederlandse markt af
bella
Het is nog lang geen 2018 dus waarom nu al vee verkopen? je kunt nog meer dan een jaar vol gas met een stijgende melkprijs.
Teunis D
@bella En dan 10 cent krijgen voor teveel geleverde melk? Succes...
+1
klant
@Teunis D bracht de geleasde melk in het quotumtijdperk toch ook op, dus wat is ut verschil
j h p
@klant Bij de 'benodigde leasemelk' van @bella wel.
J.v.G
@Teunis D zijn er teveel die daarvoor doormelken als het toe word gelaten. Ik Zou zeggen gewoon elke geleverde liter een dubbeltje korten bij forse overschrijding! det zal ze help'n
+2
pieta
@J.v.G Een dubbeltje over alle liters dan zul je bedoelen. Een dubbeltje korting gaat bij oplopende prijzen niet helpen.
j h p
@bella Lees jij de berichtgeving achterstevoren op de kop? 👓 🙄
weurding
Knmeg hig 😂

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , melkvee , vee en slacht geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
2.302
TREFWOORDEN