Rauwe melk uit de tap in Zuidveld

Bij maatschap Enting in het Drentse Zuidveld stroomt sinds september rauwe melk uit de tap.

Deel dit topic

Reacties

kaas
Tot dat je er een keer goed ziek van bent geweest ,om rauwe melk te verkopen speel je wel met vuur.over draagbare ziekten.aan buren oke maar op deze schaal kan je verwachten dat je een keer een schade cleam om de oren krijgt
oldhuus
@kaas
Ik ben er nog nooit ziek van geworden, volgens FC zitten er af en toe zelfs nog antistoffen voor salmonella in, geweldig toch.. Kwamen ook wel monsternemers die gewoon bij iedere boer de melk uit het glas tapten voor hen koffie. Gepasteuriseerde melk in de winkel is trouwens ook maar voor 95% gestereliseerd.
meelezer10
Quote Reactie van @oldhuus:
Gepasteuriseerde melk in de winkel is trouwens ook maar voor 95% gestereliseerd.

??????????????
+1
dewittemotor
Een keer foute boel en je bedrijf is naar de kl***n

risico veel te groot naar mijn mening
+2
oldhuus
@dewittemotor
Gewoon een bordje bij hangen dat de overheid het adviseert om het goed te koken, wat hun er dan mee doen moeten ze zelf weten ja. Als jij eieren of vlees koopt in de winkel zijn die toch ook rauw.
+2
Herbert
Als je je eigen melk niet rauw durft te drinken zou je het ook niet af mogen leveren bij de melkfabriek. Beetje vertrouwen in je eigen product. Zo niet, dan is er iets mis.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk en rauwe melk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
808
TREFWOORDEN