Ingrijpend pakket maatregelen fosfaatreductie

De melkveehouderijsector heeft met staatssecretaris Van Dam een ingrijpend pakket maatregelen afgesproken om voor 2017 en volgende jaren de derogatie te kunnen behouden. De fosfaatproductie wordt met 8,2 miljoen kilo ingekrompen door een combinatie van drie maatregelen: het afstoten van koeien, het voerspoor en een stoppersregeling.

Deel dit topic

Reacties

+10
rloman
35 jaar lang 35 koeien gemolken nooit iets stuk gemaakt aan de natuur, dan wordt je zo aan de kant geschoven, ga naar de grote bedrijven die dit over ons heen geroepen hebben door steeds maar groter te worden zij kunnen makkelijk iets kleiner worden brengt alleen de kosten voor hun naar beneden geen mestafvoer betalen, geen mais of gras aankopen dat is alleen maar kosten besparend.
groeier
@rloman
Mee eens.
Frans1
Quote Reactie van @rloman:
geen mestafvoer betalen, geen mais of gras aankopen dat is alleen maar kosten besparend.

Dat ligt er maar net aan wat het kost 😄
fendt711variotms
Tja , resultaat van zwalkend milieubeleid , denk dat brussel zich er mee gaat bemoeien , niks is zeker

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , melkvee , derogatie , voerspoor , fosfaatproductie en dam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.053