Compensatie veeafvoeren

Volgens Romijn zou diegene die al vee afgevoerd had en onder de veeaantallen van 2-7-2015 zit zeker niet vergeten worden als er een vergoeding zou komen om vee af te voeren verzekerde hij in veeteeld aantal weken terug. Zal hij woord houden? Of zal diegene weer vergeten worden die nu al onder de peildatum zitten? Wij zitten nu ook al onder 2-7 en wil nog wel wat koeien weg doen maar ben bang als ik ze te vroeg weg doe ik de premie misloop dus graag duidelijkheid hierover!!!

Deel dit topic

Reacties

de hoef
Als je ze weg doet krijg je toch al kilo prijs ,is da niet genoeg dan
een boer en een zoeg hebben ook nooit genoeg
meelezer10
@de hoef kunt ze beter nog effe melken als ze nog + 15 liter geven. slachtprijs moet dan wel heel ver zakken als de melkopbrengsten dit niet compenseren.
+1
de hoef
Quote Reactie van @meelezer10:
15 liter geven.

dan wel ja maar heb er van minder ,en spaar ze al effe
jan is hobbyboer
Je begint de topic met: "volgens Romijn", tja 😄

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voeren , koeien en vee geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1.151
TREFWOORDEN