Nog steeds geen stok achter de deur?

De eerste info over het fosfaatreductie plan is uitgelekt. De helft 1,7 via voer en 2,5 miljoen via stoppers lijken vrijwilig. En 4 miljoen lijkt een opgave voor de melkfabrieken.

Met een stijgende melkprijs voorspel ik dat de reductie niet gehaald gaat worden. Het plan kan de EC misschien overtuigen waardoor dergatie 2017 behouden blijft maar 2018 kunnen we op onze buik schrijven.

Deel dit topic

Reacties

+2
Bioepz
Ik hoop van harte dat je gelijk hebt.Ik ben er wel klaar mee om de cowboys en intensievelingen uit de stront te helpen.
brabantboer
Ik ben het onderhand ook eens zat om de jongens die maar moeten groeien, groeien, groeien uit de stront te helpen. Met het beleid van zowel de voerjongens, de banken, de melkfabrieken, zlto en de overheid zijn zij altijd gespaard gebleven terwijl de normale groeiers moeten bloeden.

Maar betwijfel of het nu anders wordt.................
dewittemotor
Een boer die zijn overschotmest netjes aan een akkerbouwer/tuinder heeft afgezet heeft niets misdaan. Dat heeft ook altijd volgens de regeltjes gemogen.

Dus ook die boer hoeft nergens op afgerekend te worden.

Daarbij is dat spel wat nu op de wagen gaande is, compleet uit de klauwen aan het lopen. Laat die derogatie maar lekker varen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkprijs , voer en melkfabrieken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
896