Boeren gezocht voor een documentaire

Beste Boeren!

Wij zullen ons even kort voorstellen, wij zijn Rutger Nijenhuis en Thijs Huisman. Rutger is zeventien jaar en ik ben 21. Wij zitten beide op de film academie en zouden graag voor een opdracht een boer willen filmen. In deze module hebben wij de mogelijkheid gekregen om te kiezen voor de documentaire kant.

Aangezien wij beide altijd al interesse hebben gehad in de wereld van de boeren wouden wij graag een boer gaan uitlichten. De bedoeling is dat de boer uitlegt over zijn passie en informatie geeft over wat de werkzaamheden allemaal zijn.

De film wordt niet door ons gepubliceerd, wel is er een mogelijkheid om deze intern te gebruiken.

Tevens beschikken wij over een drone, dus mochten er mooie foto's van de volledige boerderij gemaakt worden, dan doen wij dit graag uiteraard graag voor u!

Mocht u interesse hebben en ons met het schoolproject willen hebben.

Dan kunnen jullie contact opnemen met mij,

framehousefilm@gmail.com T.a.v Thijs Huisman

Alvast super bedankt!

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's super , huisman , documentaire , boerderij , boer , drone , gezocht en film geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
12