‘Nitraatcommissie had al plan verwacht’

De nitraatcommissie zegt slecht op de hoogte te worden gehouden over de situatie in de Nederlandse melkveehouderij. Ze had al een nieuw plan verwacht hoe Nederland de fosfaatproductie denkt te verlagen. Een voorstel voor niet-verhandelbare fosfaatrechten wordt positief ontvangen.

Deel dit topic

Reacties

Todi
Wel niet verhandelbare fosfaat rechten maar hoe kan ik ze dan over nemen om de stal weer vol te krijgen.
+2
matt
@Todi paar spantjes plat gooien denk ik 😀 )!!
+1
mlkvhoudr
@matt

Heilloos plan ik vind dat rechten gewoon vrij verhandelbaar moeten worden
Freriks
Netwerk grondig heeft ook een waarheid, net zoals bijna iedereen zijn eigen waarheid heeft in deze discussie. Waar de nitraatcomissie geen problemen ziet kan het directoraat dat gaat over mededinging dat wel hebben. en in Nederland staan ook vele juristen en mensen die zich zo noemen op scherp om evt. een rechtszaak aan te spannen. Ik wacht maar rustig af.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , melkvee , fosfaatproductie en fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.487