Illustratie van: JohnDeerenr1

Import soja voor veevoer stijgt met 15 procent

De import van soja voor de Nederlandse veestapel is het afgelopen jaar met 15 procent toegenomen. Dat blijkt uit een studie van Wageningen Environmental Research en Wageningen Livestock Research in opdracht van Milieudefensie.

Deel dit topic

Reacties

Freriks
En blijft die extra soja ook allemaal in Nederland, of wordt het alleen via Nederland verder Europa ingevoerd. Hoeveel van de soja consumptie is toe te schrijven aan meer vegetariërs en vleesvervangers?
En welke kloteclub is volgende week aan de beurt om een hevig verontwaardigd persbericht de wereld in te slingeren tegen de Nederlandse land- en tuinbouw?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , milieudefensie , veevoer , soja en studie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
279