Illustratie van: freek-dekker

Red Cliff geeft andermaal visitekaartje af op RMV Hardenberg

Voor de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg sloegen zes fokkerijorganisaties de handen ineen. In een van de hallen presenteerden ze samen een aantal dochtergroepen. Red Cliff van KI Kampen en Big Malki van KI Samen maakten daarbij de beste indruk.

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Ik denk dat worldwide sires met aikman ook cijfermatig winnaar is met oa een barendonk crv stiermoeder ab 88 in hun midden
arjankok
@noordhollander tís maar net wat je wilt !, die aikman's zijn mijn smaak niet bepaald ondanks de beste uiers , gewoon te weinig spieren , zie de malki's nog het langst en duurzaamst leven
jan w
@noordhollander
Die 2 linker dieren passen naar mijn mening niet in het nederlandse landschap. Dit omdat die omver waaien. De verhouding in die dieren is helemaal zoek. Hoog en smal. Dan waren de jerseys nog beter.
m uut m
@jan w
"Dan waren de jersey's nog beter" dat is een understatement. De jersey's waren veruit de beste koeien hier.
De koeien van ki samen hebben bijna strekpoten vooral de rechter.
noordhollander
Let ook eens op de cijfers; malki's voorlopige cijfers zijn als de dochters behoudend..................
bossinkgait
Knap van Kampen,weer een super groep koeien laten zien en dat voor een makkelijke spermaprijs!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vakdagen , kampen , melkvee , mechanisatie , hardenberg , rundvee en ki samen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
955