Illustratie van: Jan Rispens

Duurzame veehouderij vraagt om krachtige regie

Een onafhankelijk regisseur moet de leiding nemen over de verduurzaming van de Nederlandse veehouderij. Dat is het voornaamste advies van de commissie Nijpels aan staatssecretaris Martijn van Dam (EZ).

Deel dit topic

Reacties

puntertje
Goed, er zal eerst wel weer een commissie moeten komen om uit te zoeken hoe je aan die onafhankelijke regisseur komt. En alle 'belangen'behartigers zullen hun wensen uitspreken. En dan zou het zomaar weer eens kunnen dat bijv. de ZLTO de zaak weer laat springen omdat de onafhankelijke regisseur niet doet wat zij willen. Gaan we daarvoor weer een regiegroep samenstellen. Oh, verhip, die is er ook nu al en die kwamen er niet uit. Misschien een commissie in het leven roepen om daar naar te kijken?
verbi
@puntertje Waarom altijd de ZLTO erbij halen die lopen niet aan de leiband van de rest maar dat past jou niet begrijp ik. En ieder kijkt naar zichzelf om te overleven en de sector belangen zal me een boodschap zijn.
puntertje
@verbi Oei, weer een open zenuw geraakt van oogklepdenker verbi. Er staat bijv. ZLTO. Maar jij lijkt steeds te reageren als een schuldige waar naar gewezen wordt, die sputteren ook altijd heel hard tegen. 😬
Jack Rijlaarsdam
Het is ook niet zo gek dat Van Dam steken laat vallen op belangrijke dossiers als hij telkens tijd vrij moet maken om rapportjes van politieke dinosaurussen of andere dorpsidioten in ontvangst te nemen. Dat belooft nog wat voor de komende weken, hij zit nu alle dagen pakketjes open te maken: "Verhip, weer laarzen!"

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's advies , veehouderij en van dam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
402
TREFWOORDEN