Illustratie van: Tijs van Meerveld

'Zuivel essentieel voor terugdringen armoede'

Zuivelproducten zijn essentieel voor het terugdringen van de armoede in de wereld en voor het verbeteren van de voedselzekerheid. De wereldvoedselorganisatie van de Verenigde Naties, de FAO, heeft dat gisteren vastgelegd in de Declaration of Rotterdam, een verklaring die zij samen met de International Dairy Federation (IDF) heeft opgesteld.

Deel dit topic

Reacties

+1
Greetje
Linkse grachtengordel wil toch 7 mld mensen iets anders dicteren, alle vee in de wereld weg, mensen in Afrika kunnen prima taai gras en bossage eten.

Deze verklaring is vast een complot van hele slechte industriemensen, gna gna..
+3
cs-agrar
Vandaar de lage prijzen?
+2
George
Ach zuivel is overal goed voor , het voorkomt wereldoorlogen en is goed voor de verkeersveiligheid , goed tegen de werkloosheid en ook een erg goed middel tegen criminaliteit. Kortom zuivel is overal goed voor. Vraag me alleen niet waarom. 😄

Wat een gelul allemaal. Zorg dat die paar mensen die werkzaam zijn in de landbouw en heel de wereld voorzien van voedsel dat die eerlijke prijzen ontvangen voor hun producten!
+1
weurding
Hier op prikkebord is het net of de armoede toeneemt 😞

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dairy , fao , voedselzekerheid en armoede geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
9