Brussel ligt ook dwars bij versoepeling bemesting akkerbouw

Staatssecretaris Martijn van Dam heeft de Europese Commissie er niet van kunnen overtuigen dat hogere gebruiksnormen in de akkerbouw als zogenoemde equivalente maatregel kunnen worden ingevoerd.

Deel dit topic

Reacties

matt
Dit heeft hij ook gewoon weer verprutst ...
meelezer10
@matt Je kunt beter een topic starten als hij iets goed heeft gedaan. Maar dan wordt het wel heel rustig hier.
spotmelker
@matt Het grote manco in het mestbeleid is dat er geen aantoonbare 'bodembelasting' als basis voor de normen geregeld is. We rekenen ons een slag in het rond en de verplichte(!) nuttige bodemanalyses wordt veel te weinig mee gedaan. Het maakt dan ook geen ruk meer uit wie er Stas is, er groeit alleen maar argwaan met die Nederlandse rekentrucjes.
+3
Grasbaal
De vergelijking van Martijn van Dam met zijn PVDA collega pacifist Relus ter Beek die opeens minister van Defensie werd en oa de verplichte dienstplicht afschafte wordt al groter.

Waarom zet het PvdA bewust incapabele mensen voor deze belangrijke functies?
George
Quote Reactie van @Grasbaal:
Waarom zet het PvdA bewust incapabele mensen voor deze belangrijke functies?

Capabele mensen bij de PvdA? Jonguh die hebben ze niet!
+1
jordi 1455
@Grasbaal omdat hun fractie voorzitter Diederik Samson incapabel is en dan heb je nog de incapabele minister president mark Rutte, die als een hondje achter Brussel aanloopt wat zowat een tehuis is voor afgeserveerde (incapabele) politici is.
Las Veegas
@jordi 1455 nee hoor, het kan allemaal nog cynischer. Alles wat de landelijke politiek doet doen ze bij monde van alles wat daar zo op de ministeries rondloopt. Die bevolking is er zelf doelbewust op uit om op enig moment het pluche van Brussel te mogen bekleden. Dat is althans mijn ervaring met de bevolking op menigeen ministerie, oh zo bang dat ze hun baantje in Brussel niet voort kunnen zetten durven/willen ze niet voor het nationaal belang op te komen. Zo met uitlating zijn mijn politieke aspiraties definitief de nek om gedraaid.
jordi 1455
@Las Veegas Zelfs als ze in Brussel zitten doen ze niets in belang van het volk, het enigste wat ze doen is meer macht naar Brussel proberen te trekken en hun toekomstige baantjes bij multinationals veilig te stellen, zo kan Barroso lekker bij Goldman and Sachs aan de slag en dat is net de bank die Griekenland in de Euro heeft geloodst en was ook mede veroorzaker van de kredietcrisis.
het ergste is dat als je tegenwoordig kritiek op de EU hebt word je als fascist, extreem rechts, populist of als Poetin vriend bestempelt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's akkerbouw , bemesting , europese commissie , brussel en van dam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
10