Waar blijft de 23 miljoen.

Van Dam wist een tijdje terug al te melden dat de bestemming in oktober bekend gemaakt zou worden. Zou hij toen al geweten hebben dat hij beter de geschiedenis in kon gaan als de redder van de melkveehouderij en het smerige werk aan zijn opvolger overlaten? Wat mij betreft zo spoedig mogelijk inzetten om opgespaard slachtvee van de bedrijven te halen.

Deel dit topic

Reacties

casev
Ach volgens mij beloven ze ook al een paar jaar de toeslagrechten eerder uit te betalen, maar daar komt ook niks van terrecht....
weurding
@casev daar ga je ook naar leven, ze komen toch wel en gaan elk jaar ook (gedeeltelijk) weer op dus wat maakt het uit
+3
Jack Rijlaarsdam
23 miljoen besteden aan de slacht van koeien waarvan de meesten toch al weg zouden gaan lijkt weinig zinvol, zeker wanneer er aan de achterkant weer volop vee wordt aangevoerd. Het geld is pas nuttig in te zetten wanneer er degelijk flankerend beleid wordt opgezet.
harke
@Jack Rijlaarsdam klopt.
Maar dat beleid kent de pvda niet

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , opvolger en van dam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
18