Minder-melkpremie valt tegen voor in totaal 228 NL veehouders

In totaal werd door 228 Nederlandse melkveehouders bijna 5 miljoen kilo melk ingetekend voor de minder-melkpremie van Brussel. Hiervan wordt slechts 12,46 procent – 605.000 kilo melk – meegenomen in de beloning.

Deel dit topic

Reacties

Bartlehiem
Dit was van te voren te verwachten. Voor ons al een reden om niet mee te doen. Nederland wordt toch moe van al die beloftes dit keer een premie voor minder melk te leveren. En wanneer het zover is krijg je nooit dat uitgekeerd waar ze je eerst mee proberen binnen te krijgen. Begrijp me niet verkeerd ik sta wel achter maatregelen maar wel eerlijk naar de boer toe.
buorman
Geldt volgens mij alleen voor de 2e ronde

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , veehouders , melkveehouders en brussel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
7