Gedeeltelijke vrijstelling voor erfbelasting van familiebedrijven op de schop?

In 2014 probeerde staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën al een keer een einde te maken aan de gedeeltelijke vrijstelling voor erfbelasting van familiebedrijven. In 2016 probeert Wiebes het nog een keer. Net voor de verkiezingen wil hij de vrijstelling alsnog proberen door te strepen.

tja waar houd het op

Deel dit topic

Reacties

weideboer
Niet, nooit, never
+4
puntertje
De man met de Disney stem moet weer ergens geld vandaan halen omdat zijn eigen belastingdienst op oneigenlijke gronden gebruik maakte van een zotte afvloeiingsregeling. Laat hem dat eerst maar eens oplossen en zo niet, wieberen omdat hij incapabel is.
+1
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @puntertje:
wieberen omdat

Wat heeft Wiebren nu weer misdaan.
+1
George
@Jack Rijlaarsdam Je bedoeld die van LTO vakgroep Hig?
Erco
@George VAKgroep? 😂
+1
George
Ja zo noemen ze zich toch en hebben tegenwoordig allemaal van die hippe afkortingen. Bex , KLW , KKM , Pas en weet ik niet wat meer. Dus ik heb er ook een paar : knmeg , Hig 😄
Tinus
Heb titel van dit topic even aangepast.
cornelissen
Zzp ers wou hij ook al aanpakken, toen heeft de partij (vvd) hem enigzins gekalmeerd, als ze nog kiezers willen overhouden doen ze dat nou ook, maar ja eerst zien, dan geloven.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's verkiezingen , vrijstelling , erfbelasting en familiebedrijven geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
8