METHAAN !!!

Ook vandaag weer donders veel methaan in de lucht, hebben DE TOPPERS dezelfde ervaring ??? Wat gaan we daar aan doen LTO /RFC/RABO top, of is dit ook gewoon flauwekul ??? Kom er maar in, gisteren zat er veel levertraan in de lucht . morgen traangas , maandag lachgas.

Deel dit topic

Reacties

+3
spotmelker
@ de tukker oet twente Ik denk dat dat komt door al die zwetende duutsers die zich in het zweet trappen op een 'geleende' fiets oet twente! 😄
Ook nu weer veel methaan in de lucht, of niet heren bestuurders, ja knikkers, onvoorstelbaar dat dit probleem NOG steeds niet is opgelost, onverantwoord om dit zo op z n beloop te laten !!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , lucht , methaan en ervaring geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
10
TREFWOORDEN