KI-bedrijven samen met 'Kijk op de Koe' in Hardenberg

Op de komende Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in de Evenementenhal in Hardenberg staat 1.500 vierkante meter beursoppervlakte in het teken van 'Kijk op de Koe'. Dit is een nieuw initiatief van samenwerkende KI-bedrijven die hun naar eigen zeggen vooruitstrevende visies op koeien krachtig hebben gebundeld.

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Dit gezamelijke ki optreden van o.a.k.i. samen ,kampen en een aantal importeurs is oa het gevolg van het sluiten van veeteelt voor advertenties per 1 januari neem ik aan nu nog een eigen krantje voor die clubs en de verdeeldheid wordt gestalte gegeven....................

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , mechanisatie , hardenberg en rundvee geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
12