Onderzoek mestapparatuur

Beste loonwerker/mesttransporteur,

Graag zou ik om uw hulp willen vragen bij mijn afstudeeronderzoek voor de afronding van mijn opleiding Commerciële Economie.

Wie ben ik?
Mijn naam is Helal Qadir, student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Wat vraag ik van u?
Om uw mening. U kunt uw mening, die zeer belangrijk is, laten weten door mijn vragenlijst in te vullen. De vragenlijst neemt circa 5 minuten van uw tijd in beslag. De vragen gaan over: hoe u het transporteren van drijfmest ervaart, wat u belangrijk vindt aan de bemonsteringsapparatuur/AGR en welke wensen u hierin heeft. Hierdoor wordt de aansluiting op vraag en aanbod verbeterd met een nieuw product waar u in de toekomst baat bij kunt hebben.

What’s in it for you?
Allereerst heeft u mijn dank. Daarnaast verloot ik, als dank voor uw bijdrage, een geldbedrag van 40 euro en een volledig duurzame houten horloge ter waarde van 75 euro van het merk Swoody. De keuzes voor de horloges zijn te zien in de volgende link:

swoody.nl/product-categorie/houten-horloges/

Ook kunt u in de vragenlijst zelf aangeven of u tussentijds op de hoogte wil blijven over de productontwikkeling of de uitkomsten van het onderzoek zou willen ontvangen.

Wat gebeurt er met uw gegevens?
Uw antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld en zijn anoniem. Dit betekent dat een ingevulde vragenlijst nooit te herleiden is tot personen, noch door de onderzoeker, noch door de organisatie, noch door de hogeschool. Dit staat hoog in het vaandel bij mij.

Helpt u mij met afstuderen? Ik zou het enorm waarderen!

Klik op onderstaande link voor de vragenlijst:

nl.surveymonkey.com/r/BM2ZFLT/

Hartelijke groeten,

Helal Qadir
T: 06 30 21 84 54
E: helal.q@hotmail.com
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Deel dit topic

helal

Reacties

Dre van Helmond
Het zal wel aan mij liggen maar ik kom er niet doorheen .
De encete loopt vast.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's drijfmest , toekomst en mesttransport geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!