Illustratie van: loonwerken-vanoppen

Kamp doneert 150 mln voor vergisting

Kamp wil meer groen gas via de melkveehouderij.

Deel dit topic

Reacties

+2
wijnhorst
Produceren maar stroom voor 40 huishoudens, dat is 140.000 kwh. Een grote windmolen heeft daar maar 2 dagen voor nodig. FC heeft gezegd toen ze gingen stoppen met verhuren van melktanks dat ze in de toekomst zich gingen bezig houden met alleen maar melkverwerken.
Las Veegas
Doneert, dat doet voorkomen alsof dat geld in één keer wordt overgemaakt naar de rekeningen van de deelnemers van de Jumpstart. Maar dat is niet hoe het in werkelijkheid gaat. Het is een uitvoering van de de SDE-regelgeving en dat betekent dat voor een duur van 12 jaar dat geld in termijnen (voorschotten) wordt overmaakt waarbij elk jaar opnieuw bewezen dient te worden dat de afgesproken hoeveelheid duurzame energie ook daadwerkelijk is geproduceerd op de afgesproken manier.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's gas , groen , vergisting en jumpstart geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
7