Iedereen al voorzien van een nieuwe dieselolietank

Gemeentes inspecteren dieselolietanks
Voor het eind van 2014 moesten alle bovengrondse opslagtanks voor diesel / gasolie KIWA gekeurd zijn. Er zijn echter nog steeds ondernemers die zich nog aan het oriënteren zijn op het saneren van de oude dieselolietank, en het vervangen door een nieuw exemplaar dat aan de huidige eisen voldoet. Maar gemeentes zijn inmiddels begonnen met het inspecteren van dieselolietanks. De dieselolietank staat op de milieuvergunning. Daardoor is het bij gemeentes exact bekend op welke adressen dieselolietanks staan

"Het is de hoogste tijd om actie te ondernemen als dat nog niet gebeurd is," zegt Ramon Jongepier, adviseur bij LTO Ledenvoordeel. "Het is jammer als je een boete krijgt voor het niet tijdig plaatsen van een nieuwe tank. We raden ondernemers aan om op zijn minst zo snel mogelijk te zorgen dat er een getekende offerte ligt voor het buiten gebruik stellen van een tank die niet aan de regels voldoet. Het saneringsbedrijf meldt de sanering alvast aan bij het bevoegd gezag en bij Kiwa. Als de gemeente weet dat de opdracht is verstrekt, dan zijn zij vaak coulant."

bron: LTO Ledenvoordeel, 30/09/16

Deel dit topic

Reacties

+2
newholland-
Wat een goede tips toch van die LTO de leden op kosten jagen .ze hadden beter is in de bres kunnen springen dat de oude tanks die perfect waren ,gewoon konden blijven staan..
John Deere 8345r
@newholland- helemaal mee eens, ze doen net of je kernafval bewaart...........

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden lto , boete , ondernemen , diesel , regels en vervangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
7