Vion wordt mogelijk gedeeltelijk overgenomen

Vion wordt mogelijk gedeeltelijk overgenomen door een andere partij. De grootste slachterij van Nederland heeft kapitaal nodig voor investeringen in gebouwen en installaties en voor een verdere sanering.

Deel dit topic

Reacties

Cornelis
Het is toch wel heel bijzonder daar.
+2
diezel
@Cornelis
Dat zijn daar dure "boeren-baantjes" geweest.
En volgens FD tegenwerking tot de laatste snik van ZLTO en z'n RvC.
p.s. Fascinerend en eng al die verschillende "boeren"-verbanden die steeds weer heel subtiel bij elkaar komen. Zowel nationaal als mondiaal.
puntertje
€śDeze tent gaat recht staan” aldus Hansje Huijbers in 2013. Al het tafelzilver is inmiddels verpatst maar er moet weer ingegrepen worden en het geld is weer op.
groeier
@puntertje
Hoop dat ze bij FC beter na zullen denken.
m uut m
@groeier
Krijgen ook al last van grootheidswaanzin
+1
verbi
@m uut m RFC doet eigenlijk hetzelfde wat vion voorheen gedaan heeft ze kopen alles in de wereld wat los of vast zit en denken dat het niet op kan. En jawel wat hoor je dan op de vergadering dat ze het reserveringsbeleid willen aanpassen om het vermogen op peil te houden. Een pas op[ de plaats zou in dit geheel gepast zijn mijn inziens en zo denken er veel leden over.Dit wil ik de ledenraadsleden die hier meeprikken graag mee geven.
jan w
Hoeveel boerengeld heeft die toko de boeren al wel niet gekost?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's slachterij , vion en gebouwen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
7
TREFWOORDEN