Kan melkveehouder nog niet zonder reddingsvest?

Je zou ook kunnen nadenken waarom de melkveehouders een dubbel zwemvest krijgen en andere sectoren moeten zelf moeten zorgen voor een zwemdiploma??

Door het betalen voor niet geproduceerde liters melk opende FrieslandCampina bij wijze van spreken een doos van Pandora. Ondanks de verklaring die de grootste zuivelcoöperatie daarbij gaf, wordt er kritisch gekeken naar het bedrijf en ook de melkveehouders. Daarbij klinkt de vraag of een melkveehouder nog niet zelf kan zwemmen?

Wereldwijd gaan de wenkbrauwen omhoog wanneer gesproken wordt over de Hogan-regeling. Een bijnaam voor het geld wat Eurocommissaris Phil Hogan vrijmaakte om melkveehouders aan te zetten tot het minder produceren van melk.

Meer: boerenbusiness.nl/melk-voer/artikel/…

Deel dit topic

Reacties

Frans1
Wat een zwetsverhaal 😞
Dit heeft toch echt meer van doen met het wanbeleid van de overheid en de praatjesmakers van onze lto die het wel zelf wouden regelen,en tenslotte het slecht kunnen verwaarden van de aanvoerstijging door onze eigen FC.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , frieslandcampina , melkveehouders en melkveehouder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
2