Mogelijk onjuiste toekenning fosfaatrechten

Een groot deel van de Nederlandse melkveehouders loopt het risico om minder fosfaatrechten te krijgen toegekend dan waar recht op is. De bij RVO-geregistreerde gegevens die als basis dienen voor de toekenning van de rechten, kunnen door verschillende omstandigheden afwijken van de feitelijke. Om zeker te zijn van een juiste toekenning, hebben ondernemers nog tot 1 oktober 2016 de kans om via een zienswijze de gegevens te laten aanpassen. Dat meldt advies- en accountantsorganisatie Accon avm.

Deel dit topic

Reacties

Greetje
Zit ik dit net te lezen, hoor op het journaal op tv een item over de draaistal van schouten, top dat dit het NOS journaal haalt.

Om toch een bruggetje te maken naar het topic, boeren zijn gelukkig zélf heel wat mans, alles hoeft niet voorgekauwd te worden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouders en fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0