Ledenobligaties RFC

Voor het eerst in lange tijd heeft de rabobank weer ledenobligaties van RFC in bezit. Is dit toeval of wordt er noodgedwongen verkocht.

Deel dit topic

Reacties

storm
Nou, lange tijd? Komt wel vaker voor en dat is niks om dramatisch over te doen. Paar maandjes hogere melkprijs en de pot is weer leeg.
Jack Rijlaarsdam
Geen toeval. Een deel van de obligaties wordt gekocht door stoppers. Door de aanhoudende onzekerheid in de fosfaatrechtensoap melkt bijna iedereen noodgedwongen door, minder stoppers dus. Straks na invoering komen er weer extra kopers met zeker het benodigde handgeld na verkoop van de rechten.
+1
weurding
@Jack Rijlaarsdam de noodgedwongen stoppers zullen andere prioriteiten hebben
vaak
Houdt er wel rekening mee dat het achtergestelde obligaties zijn dus als je geld over hebt kun je beter naar de beurs gaan want de risico's zijn hetzelfde als je oplet met wat je koopt aan aandelen maar de rendementen zijn hoger.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rabobank , rfc en ledenobligaties geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1