Perspulp

efarm.nl/aanbod/details.php/…

Die was toch al op? Wat een gelxl die perspulp handel

Deel dit topic

Reacties

sil
Het gaat uiteindelijk om aarappelvezel..........
George
Nee dat is geen gelul , ze doen het alleen niet meer voor die lage prijs en dat hoeft ook niet want als je de mais hier ziet en de bieten , verschrikkelijk.
gerrie-hul
De bieten komen niet alleen uit Brabant Dat is maar een klein gedeelte
George
@gerrie-hul Dat klopt maar dat gedeelte van Brabant en gedeelte van Limburg maakt het samen toch een behoorlijke oppervlakte waar het er erg slecht bijstaat. Dat kun je wel ontkennen maar het is nu eenmaal zo!
+1
gerrie-hul
@George ik ontken niets Ben nu zelfs in de getroffen gebieden geweest en die liggen er triest bij
Wat ik mij afvraag waarom liggen er zo weinig sloten voor de water afvoer
bella
@gerrie-hul daar waar een sloot ligt kunnen geen bieten groeien.
+1
Dre van Helmond
@gerrie-hul We Hebben het hier over hoge zandgronden normaal proberen we het water vast te houden.300 mm water is niet niks!Pas weer 25 mm gehad was weer welkom.
George
@gerrie-hul
In het zuiden zijn gewoon minder sloten en minder sloten nodig. Daar in het Noorden zitten jullie veel lager en is gewoon een heel ander gebied. Deze hevige regenval hebben we nog nooit meegemaakt. Als dit vaker voor gaat komen zullen we in het zuiden ook anders moeten omgaan met de waterafvoer.
+3
gerrie-hul
Bij een goede water afvoer heb je minder problemen Kun je zelfs afvragen of minder sloten redabel is
+4
kaas
Waar zie je vaak in die situatie de grootste problemen op de hoge droge gronden zijn alle sloten gedemd en duikers slecht open als je op een nattere grond zit dan zorg je wel dat de sloten open zijn en de greppels ook

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's perspulp geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
8
TREFWOORDEN