Eenvoudiger topics starten

In het kader van het kan altijd mooier, beter en sneller is het nu mogelijk om direct vanaf de homepagina een link te delen of een vraag te stellen.

Als je in het veld "Link" een link plaatst dan kijkt het systeem wat voor link het is en haalt eventueel alvast de titel en beschrijving op.

Als je een link plaatst naar vimeo.com of youtube.com dan wordt automatisch het woord "VIDEO:" toegevoegd aan het topic en wordt de video in het topic opgenomen.

Als je een link plaatst naar een tweet dan wordt de tweet ook automatisch ingevoegd. Daarnaast kun je ook bijlages (alleen afbeeldingen) toevoegen.

Deel dit topic

Tinus

Bijlages

(klik om te vergroten)

Voorbeeldje.

Reacties

Tinus
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @Tinus:
Zo beter

Ja, super eenvoudig. Dat is wel lekker voor al die simpele boertjes hier. Kun je een topic verwijderen waarop is gereageerd? Lijkt me niet gewenst.
Tinus
@Jack Rijlaarsdam Het is "verwijderen" tussen haakjes. Ik kan een topic gewoon weer zichtbaar maken.

Uit de praktijk blijkt dat het verwijderen van topics eigenlijk alleen gebeurd wanneer er iets mis is gegaan. Dan is het wel handig dat de auteur het zelf kan verwijderen.
Grasbaal
Ja, stuk beter. 3 vliegen in een klap 😉 . Graag ook op dit adres dezelfde mogelijkheden zonder eerst door te klikken: prikkebord.nl/add/?bijdrage=topic
+1
Tinus
@Grasbaal Link in het menu is vervangen door een andere pagina met hetzelfde formulier.
1001boeren
Voor wie het gewoon eens uitproberen (@arie.j?), zo haal je een eventueel testtopic weer weg:

(klik om te vergroten)

Iedereen die een topic start kan 'm ook weer verwijderen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden starten en topics geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!