Robotisering landwerk op komst

Innovatiemanager Carel de Vries van Courage 2025 voorspelt dat de robot niet alleen in de stal maar ook op het land het werk gaat overnemen. De vergrijzing versnelt dat proces en bovendien wordt de toenemende bodemverdichting door steeds grotere trekkers en werktuigen tegen gegaan. Dat schrijft De Vries in het blog ‘De opvolger is een robot’.

Deel dit topic

Reacties

+1
Polder
De prijs van de producten is structureel te laag, dus als er meer stoppen zal de prijs omhoog gaan en dat willen ze liever niet zal er in de tekst moeten staan
Jan Veenhouwer
Gisteren nog een artikel gelezen van John Deere, de ontwikkeling staat op een laag pitje zolang de wetgeving niet gereed is voor wat betreft aansprakelijkheid bij ongelukken. Is het de fabrikant of de boer?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's automatisering en autonomie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1