Dierenbescherming: stop afschieten knobbelzwanen

De Dierenbescherming wil dat provincies het afschieten van knobbelzwanen niet langer toestaan. Als reden voert de organisatie aan dat de totale schade per jaar aan grasland zo klein is, dat het niet in verhouding staat met het doden van jaarlijks bijna vierduizend dieren.

Deel dit topic

Reacties

+3
casev
En zie hier letterlijk het gevolg van de 'drempel' die is opgeworpen bij schadeclaims bij het faunafonds. Niemand neemt de moeite meer, dus is er volgens de amtenaren geen probleem meer...
cjw73
Ja. mogelijkheden genoeg om ze te verjagen, alleen zij hebben er geen last van, wij moeten ze zelf verjagen.
+1
Freriks
Als je ze gaat verjagen kom je ongetwijfeld als filmheld op social media met alle vriendelijke woorden die erbij horen. en laat dierenbescherming maar eens een jaar als vrijwilligerswerk al die voorzorgmaatregelen nemen zonder vergoeding.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's grasland , dierenbescherming en schade geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0