Fosfaatoverschot verdwijnt in Achterhoek

In de Achterhoek en Liemers verdwijnt het fosfaatoverschot. Dat tonen de nieuwste cijfers van Vruchtbare Kringloop. ‘Meer Melk uit eigen ruwvoer’ , is de sleutel van dit succes. Op proefbedrijf KTC De Marke in Hengelo (Gld.) werd dinsdag 21 juni getoond welk effect ‘kringloop boeren’ heeft op de bedrijfsvoering.

Deel dit topic

Reacties

+1
weurding
Bij het lezen van de kop dacht ik; mooi dat ze het daar hebben willen en ermee uit de voeten kunnen 😄
cs-agrar
Ik dacht, jan hobby gaat verhuizen
jan w
Wij zitten hier in een studieclub met een man of 10. Het is altijd ook wel weer een uitdaging welke middelen de deelnemers elke keer weer uit de kast proberen te trekken om tot een beter resultaat te komen. Veelal is er dan ook een financieel resultaat.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , fosfaatoverschot , bedrijfsvoering en kringloop geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0