FrieslandCampina partner Rijksmuseum

FrieslandCampina gaat samenwerken met het Rijksmuseum in Amsterdam. Volgens Roelof Joosten, directeur van het zuivelconcern, herbergt het Rijksmuseum 'een schat aan kunstwerken die de Nederlandse zuivelgeschiedenis zichtbaar maken.'

Deel dit topic

Reacties

diezel
Als het maar geen subtiele boodschap met "dubbele bodem" is! 😞
verbi
De boeren laten creperen en dan wel samenwerken met een museum wat natuurlijk ook geld kost.Deze week nog gelezen dat het rijksmuseum miljoenen ieder jaar overhoudt.Ben altijd zeer positief over RFC maar ze beginnen wel de weg kwijt te raken.Doe waar je goed in bent en dat is melk tot waarde brengen.En alle andere flauwekul weg ermee.
paul1
Heb het idee dat joosten meer plannen heeft dan geld.
O ja dan lenen we het toch ff.
Ik stel in elk geval wel voor: alle leden vrijkaartjes
+4
koeboer
Kom op zeg je mag blij zijn dat we daar als boeren "binnen" zijn. Al die buitenlanders een leuk kaaspakketje verkopen voor flinke prijs,laat anderen de ALDI maar beleveren .En de boodschap meegeven dat Frico staat voor goede Nederlandse kaas
+1
weideboer
Helemaal gelijk koeboer, maar deze site lijkt langzamerhand wel een klaagbox van ontevreden, verwende collega's waar het nooit goed is waar zelfreflectie niet in hun woordenboek voorkomt.

ik zie het als relatief goedkope reclame ofschoon ik (ook) niet weet hoeveel geld hiermee omgaat.
matt
Het artikel niet gelezen denk ik,daarin lees ik dat fc een kaas heeft ontwikkeld,die verkocht wordt in de winkel van het rijksmuseum.
verbi
Heeft niks met verwent te maken of klagen maar met feiten en die kaasjes verkopen vergeet het maar ,net langs het museum zit al een grote kaaswinkel dat wordt hem dus niet. Maar ieder zijn mening.
+2
weurding
Gaat rfc daar straks een kopie van "de laatste boer" neerzetten 😉 😄
Titus de Wolff
Het Pake Titus Boeremuseum is ook partner van FrieslandCampina en voor iedereen is er een vrijkaartje. 😄
+1
Teunis D
Eens met koeboer.

Als ik het hier zo lees, kan FrieslandCampina niks goed meer doen. Hebben ze een goed samenwerkingsverband gesloten, weer een hoop gezemel erover. Wees blij!

Veel buitenlanders bezoeken het Rijksmuseum en komen in de museumwinkel. Net de Nachtwacht gezien, nachtwachtkaasjes te koop en bingo weer omzet voor FrieslandCampina. Daarnaast de producten van FrieslandCampina in de catering, levert ook mooi wat op. Lijkt me een stuk beter dan poeder voor interventie draaien.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina , campina , zuivelconcern en samenwerken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
2