Weinig rendement? Voordelig boeren begint bij...

Als melkveehouder krijg je veel van de dag veel op je bord. Fosfaatrechten, lage melkprijs die ver onder het KMO zit en een liquiditeitspositie die steeds slechter wordt.

Efficiënt inkopen doen, managen van de veestapel en het maximale rendement uit de melkwinning per koe halen zijn enkele belangrijke punten waar je als melkveehouder nu invloed op hebt.

Agridiscounter.nl is dé voordeligste online agrarische leverancier voor de melkveehouderij. Het assortiment van Agridiscounter is met zorg samengesteld tussen ons eigen Farm Vitals huismerk en de beste A-merk kwaliteitsproducten die u nodig bent voor de Melkveehouderij met de beste prijs! Zo kunt u bij ons terecht voor bolussen, diergeneesmiddelen, huidverzorging, kalververzorging, klauwverzorging, uierverzorging, alles tegen (slepende) melkziekte maar uiteraard ook allerlei stalbenodigdheden als melkfilters, reinigingsmiddelen en stalhygiëne.

Naast ons brede assortiment met kwaliteitsproducten bieden onze verkoop-adviseurs ook advies via de Live-chat. Deze adviseurs hebben kennis van uw bedrijfsvoering en de producten om de producten en methoden in te zetten op uw melkvee- en/of jongveehouderij. Met deze combinatie bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Bij besteding vanaf 100 euro bezorgen wij uw bestelling al volledig gratis! Uiteraard is er ook een mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel af te halen. Met ruim 4.000 artikelen op onze webshop wordt uw boerderij en veestapel managen nog makkelijker en voordeliger! Voordelig boeren begint bij Agridiscounter.nl!.

Gratis bezorging: Kortingscode: OPENING16

Deel dit topic

Reacties

Ard Eshuis
Toe maar nog weer een bedrijf met meer van hetzelfde.. daar zitten we alleen op te wachten als het écht verschil maakt ipv een paar automatische incasso procenten
weurding
Tja, iedereen probeert een paar cent te verdienen, en het is net als met melk, komt er meer concurrentie / aanbod dan zakken de prijzen 😄
Agridiscounter
@Ard Eshuis

Wij zullen altijd het uiterste realiseren als het gaat om het prijsbeleid van onze artikelen. Wanneer u elders artikelen aantoonbaar goedkoper kunt krijgen, zullen wij binnen 48 uur de prijzen van de artikelen herzien waar dat mogelijk is.

@Weurding
Agridiscounter heeft als missie de klant te helpen besparen op zijn kosten. Dit doen wij met ons scherpe prijsbeleid, leveringsbetrouwbaarheid en verkoop-adviseurs die via de chat voor u klaar staan bij uiteenlopende vragen. Dit kunnen ook vragen zijn over gezondheid en andere aanverwante vragen over producttoepassing.
Cornelis
Wat vraag je voor een doos Orbenin Dry Cow Extra? (grote doos)
Agridiscounter
@Cornelis

Orbenin Dry Cow Extra hebben wij helaas niet in het assortiment. Wel hebben wij daarvoor andere producten.

Als je het gebruikt puur voor uierontsteking adviseren wij u Masti Veyxym agridiscounter.nl/masti-veyxym-10-injectoren.html/ of Mammicurine agridiscounter.nl/mammicurine-4-injectoren.html/

Gebruik je de injector voor de droogstand adviseren wij agridiscounter.nl/droogzetinjector-lacto-phyt-plus…
meelezer10
Ik zou niet weten waarom ik dit moet bestellen. Bestel wel bij mijn eigen veerats een doos dry cow. Hij geeft deze doos netjes af en het is per injector nog goedkoper ook.
+1
Agridiscounter
@Meelezer10

U moet niks 😄 U bepaald zelf welke producten u gebruikt en waar u deze koopt. Wij kijken altijd of een gevraagd product door ons aangeboden kan worden, wanneer dit niet het geval is zoeken wij altijd naar een passend alternatief. De keuze is dan aan de klant, in dit geval betreft het Cornelis.
+1
mlkvhoudr
@Agridiscounter

Het word vooral tijd dat er een alternatief gevonden wordt voor de schandalig dure orbeseal, maar dat wist je al dat ik dat vond dick.

Dat neem ik voor het gemak maar even aan dat wij hier met de verkoopleider te maken hebben 😉

In andere landen worden veel lagere tarieven gehanteerd voor orbeseal dan in NL.

Wij mogen weer de hoofdprijs betalen......
Agridiscounter
@mlkvhoudr
Wat is in dit geval de "hoofdprijs" van Orbeseal?

p.s; Ben geen verkoopleider, wel een enthousiaste klantenservice medewerker 😄
mlkvhoudr
@Agridiscounter

150 euro voor 60 injectoren of 135 als je er een dezelfde hoeveelheid orbenin dry cow bij koopt. Maar dat doen wij niet dus 150 euro voor ons. ex btw. Dan heb je ook nog orbeseal in emmers 120 injectoren voor 275 ex.
brabo
Quote:
@mlkvhoudr: In andere landen worden veel lagere tarieven gehanteerd voor orbeseal dan in NL.

dan bestel je ze toch in het buitenland
mlkvhoudr
@brabo

dat is ook mijn bedoeling als er geen lager geprijst alternatief komt
Agridiscounter
@mlkvhoudr
Gezien de werking en toedieningsmethode zou Lacto Phyt Plus een mogelijk kunnen zijn. Dit is ook een droogzet injector die tevens geregistreerd staat als homeopathisch diergeneesmiddel ter voorkoming van mastitis tijdens de droogstand. (agridiscounter.nl/droogzetinjector-lacto-phyt-plus…)

Normaal kosten deze €10,14 per doosje à 4 stuks. Bij Agridiscounter kost deze per doosje van 4 injectoren €8,95. Als we dit omrekenen naar de Orbeseal verpakking zou u uitkomen op 134,25. Dat zou al een besparing zijn van 16 euro.

Wat een mogelijkheid is; Wij passen een staffel toe van 15 doosjes à 4 injectoren voor een prijs van 8,33 per doosje. Hiermee komt u in totaliteit uit op 125,- ex btw. Hiermee houdt u 25 euro in de broekzak!

Benieuwd of dit past bij uw behoefte!
mlkvhoudr
@Agridiscounter

Denk niet dat dat het zelfde werkt, zie tenminste niet in omschrijving staan dat het een "teatsealer" is
Agridiscounter
@mlkvhoudr
Het is niet volledig hetzelfde. Je hebt niet het volledige kauwgomachtige plug in de speen. Dit heeft zowel een voordeel (er kan niks in de speen komen) als een nadeel (er kan ook geen bacterie uit).

Mooie combi zou zijn Lacto Phyt en Dry Cow teat Seal.
agridiscounter.nl/maxi-dry-cow-teat-seal-250ml.htm…
meelezer10
Quote:
@mlkvhoudr: 150 euro voor 60 injectoren

Dat is duurder dan dry cow. Dan doe je er toch gewoon dry cow in.
mlkvhoudr
@meelezer10

nu.nl/gezondheid/4273649/…

punt 2 is dat orbenin dry cow alleen helpt tegen "gram positieve" bacterien en niks doen tegen "gram negatieve" bacterien als ik het goed zeg.

In ieder geval helpt orbenin dry cow niet tegen omgevingsbacterien zoals coli.

Maar probeer zo min mogelijk ab te gebruiken
+1
vofjagtenberg
@mlkvhoudr
Wij gebruiken intra seal. Ook duur zat, maar scheelt wel. 120 injectoren: €197,24 via veearts.
+1
janv
Quote:
@vofjagtenberg: Wij gebruiken intra seal. Ook duur z

Waarom sealen?,zijn er mee gestopt,haalde nix uit.
+3
vofjagtenberg
@janv
Gebruiken hier helemaal geen ab meer bij droogzetten. We hebben het idee dat een sealer hier toch wel extra bescherming geeft. Nagenoeg geen problemen bij opstart.
Frans1
@vofjagtenberg
Hier ook al twee jaar geen ab meer bij droogzetten,alleen Orbeseal.Spul is wel erg duur voor een propje stopverf
arjan_kok
Of helemaal nix meer gebruiken das pas goedkoop
+1
friesboertje
Mogen jullie allemaal kiezen wat voor droogzetters je gebruikt? Ik mag alleen gebruiken wat in mn bedrijfsbehandelplan staat.
meelezer10
In het behandelplan staat wat i.........
Agridiscounter
De nieuwsbrief van 9-6: us13.campaign-archive2.com/…

Ontvang je deze nieuwsbrief nog niet? Gemakkelijk aanmelden kan; agridiscounter.us13.list-manage1.com/subscribe/…
+1
brabo
Co,
kan deze reclame niet verwijderd worden?
Frans1
Reclame maken op een forum scoor je geen klanten mee hoor,is enkel irritant
+1
Agridiscounter
Wij onderhouden dit topic niet alleen voor reclame uitingen. We zullen ook interactie met leden van dit forum creëren op gebied van actualiteiten die spelen op dit moment, artikelgebruik of vragen/opmerkingen in het algemeen.
+2
BoerBart
@Agridiscounter
Prima. Degene die er behoefte aan heeft die leest/vraagt. De rest hoeft het niet te lezen.
weurding
@BoerBart zo is dat, of reclame, of zinloos commentaar, als je je er aan ergert ga je maar facebooken 😄
+1
Grasbaal
Quote:
@Frans1: is enkel irritant

Zolang het relevant is voor melkveehouderij heb ik er geen grote problemen mee.
+1
weideboer
@Grasbaal
krijg je hier wat voor? ik vindt deze vorm van reclame echt niet kunnen op deze site. Blijf objectief en onafhankelijk Grasbaal!
-1
Agridiscounter
Vanaf nu is het ook mogelijk te betalen via Afterpay op www.agridiscounter.nl. Zodra het product is geleverd, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen.

---------------------------------------------------
Open vraag aan alle gebruikers:

Er zijn tientallen middelen beschikbaar tegen diarree voor jong- en lacterend vee. Zo zijn er poeders, tabletten, bolussen, drankjes in verschillende soorten en stijlen. Welk diarreemiddel(en) gebruiken jullie?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , koe , melkprijs , klauwverzorging , boerderij , bedrijfsvoering , melkveehouder , huismerk , lei , rendement en fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
33
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
12