10 juni open dag familie Van Eenennaam Grijpskerke

Voor de familie Van Eenennaam begon het idee voor uitbreiding vier jaar geleden. Het eerste plan was om de melkstal te renoveren en te gaan melken met één automatisch melksysteem.

Nadat men zich goed had georiënteerd werd twee jaar geleden het besluit voor de melkrobot gemaakt. De familie Van Eenennaam heeft gekozen voor de M2erlin van Fullwood omdat met name het fluisterstille, energie zuinige en eenvoudige gebruik hen erg aansprak. Ook de hoogwaardige materialen van deze robot, zoals RVS speelden een rol. Betrouwbaar materiaal met een lange levensduur.

De fam. Van Eenennaam en standhouders willen u graag uitnodigen om kennis te maken met deze geheel nieuwe inrichting van de melkveestal en zuivelruimte.

Wij begroeten u graag op 10 juni van 11 tot 16 uur aan de Hogelandseweg 6 in Grijpskerke.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's open dag , stal , melken , energie , melkrobot , melkstal en robot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
3