METHAANUITSTOOT DOOR KOEIEN STEEDS LAGER

Nog even en er zit te kort methaan in de lucht...

Deel dit topic

Reacties

+2
cornelissen
IK zit niet zo erg in deze materie,maar m.i. zal methaan toch wel onderdeel zijn van een kringloop,want anders waren wij der al in omgekomen,want herkauwers zijn er sinds mensenheugenis. Het zal dus in de loop van de tijd wel worden afgebroken en weer worden opgenomen door het gras
spotmelker
Quote:
@cornelissen: in de loop van de tijd
Dat gaat vrij snel maar het is voor de milieubeweging zo makkelijk om sec naar de uitstoot te kijken en de rest vooral niet te vertellen.
gezienus
bing.com/images/search/…

koeien zijn Klima neutral
+1
George
Allemaal gehoerzak op niks , dom gelul wat nergens over gaat.
Pluto
Aan klimaat verandering ligt helaas altijd een politiek besluit aan ten grondslag! De opwarming van de aarde is om financiële redenen op 2 graden gezet, 0 graden was makkelijker haalbaar maar kost de schatkist te veel.
gaitoetklooster
Ik vind de methaan uitstoot vandaag aan de hoge kant, kan dat niet wat minder ?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , methaan en uitstoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
6
TREFWOORDEN