BOEREN ZETTEN EIGEN ZUIVELMERK OP #DELFLANDSEZUIVEL

Kansen zien en kansen grijpen:

De gloednieuwe, glimmende zuivelinstallatie op Hoeve Bouwlust in Maasland heeft overuren gedraaid om iedereen bij de lancering te voorzien van een champagneglas vol melk. "Tijdens de bijeenkomst van FrieslandCampina deze week keken collega-melkboeren wat sip", vertelt Gert-Jan Hooijmans, één van de boeren van coöperatie Delflandshof, voordat het glas wordt geheven op de lancering. "De melkprijzen blijven dalen en de vooruitzichten zijn niet goed. Maar toen ik naast mij naar Midden-Delflandse collega's keek, zag ik lachende gezichten. Misschien gaat het hier wel een beetje beter dan in de rest van het land."

Meer: deondernemer.nl/nieuwsbericht/64698/…

Deel dit topic

Reacties

+1
hans van toos
Nog meer onderscheidend moet het worden in de toekomst. Succes!!
weideboer
Melk blijft in principe een bulkproduct, tenzij je onderscheid. Maar als er te veel zijn in dit geheel is onderscheid weer de "norm" en zijn we weer terug bij af.
Hier in Friesland hebben ze ook van die initiatieven genomen, waddenzeeprodukten, gruttomelk enz..... hoor er maar weinig meer over.
groeier
Komt ook weer een periode van schaarste, en dan maakt het ineens niets meer uit of je melk drinkt of bio melk.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , frieslandcampina , campina , zuivel en installatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1