ForFarmers boekt 7,7 procent meer winst in 2015

De brutowinst van ForFarmers steeg 7,7 procent in 2015 naar 424,2 miljoen euro. De totale voerafzet steeg naar eigen zeggen, met 3,8 procent naar 9,1 miljoen ton.

Deel dit topic

Reacties

paul1
Nu krijgen de leden nog een deel van de winst, maar bij een beursgang niet meer denk ik, dan gaat het naar de aandeelhouders.
+1
boer03
Ho ho, ca. 75% van de leden. De overige 25% ( wat de laatste jaren stijgende is ) is in handen van de directie. Merkwaardig; uitgerekend de mensen die aan de knoppen draaien in de vorm van prijzen/marges. Leuk boeren zo; je eigen eigen inkomen opschroeven over de rug van de boeren die al tientallen jaren voer afnemen ( en zelf net een paar jaar betrokken zijn bij de club).

Al gezien wat de waarde van de certificaten doet? mag je raden wat wat deze jongens jongens doen als de waarde over de kop is? Deze jongens stappen op; op zoek naar een nieuwe uitdaging.. ha ha

Proud to be a farmer
oldhuus
Kan dus alleen maar omhoog gaan die aandelen?
Als ik zie wat er afgelopen jaar bij gekomen is ben ik blij dat ik ze nog heb, eventuele beursgang bied de boer alleen maar meer vrijheid, er zijn immers voerleveranciers genoeg. Alsof FF de boer dan ineens zal gaan uitmelken, De Heus staat ook in de Quote 500.
En alsof je bij suffe coöperaties als Agrifirm en CRV zo goed uit bent met die ledenuitkering, die laatste is helemaal een lachertje.
amor
Wanneer je jouw certificaten omzet naar aandelen krijg je dus gewoon dividend

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's forfarmers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN