Graag petitie ondertekenen tegen kalf verplicht langer bij koe..

Wij als melkveehoudsters ( Boerinnen) die onze kalfjes een gezonde start willen geven, vragen u om ons te steunen en deze petitie te ondertekenen. U kunt daarvoor een mailtje sturen naar volgend adres met uw naam en dat u onze actie steunt en de petitie ondertekend.

kalverliefdedenhaag@gmail.com.

Wij gaan binnenkort een grote actie houden, te volgen via de social media.
Dit om kenbaar te maken dat wij tegen het plan zijn om kalfjes langer bij de moeder te houden. En dat onze taak om goed voor de kalfjes te zorgen ons na aan het hart ligt. En dat wij hierin prima verzorging geven, en dat de kalfjes een soms betere kans hebben tot gezondere runderen uit te groeien dan dat ze bij de moeder blijven.
Je kunt de petitie onderteken tmt as dinsdag
DE PETITIE KAN ALLEEN ONDERTEKEND WORDEN DOOR DE VROUW DE HUIZES, dus attendeer even je vrouw\ vriendin hierop, en vermeld ook even je naam en woonplaats..
Delen zou fijn zijn!! Namens ons allemaal alvast bedankt!!!

Deel dit topic

Reacties

danielle-hekman
Ps het word een publieksvriendelijke actie...en hopelijk kunnen we nederland overtuigen dat wij met hart en ziel de verzorging van het vee op ons nemen. En dit 24\7
maaarte
Top dat jullie als boerinnen dit zo oppakken! Ik krijg alleen als reactie dat de petitie alleen door vrouwen ondertekend kan worden, misschien goed om dat ook hier op het Prikbord te vermelden? 😉
danielle-hekman
Nog een klein detail...had ik niet vermeld....alleen dames kunnen deze petitie onderteken dus....Alle heren die hadden gereageerd super bedankt!! maar vraag je vrouw vriendin even haha.
danielle-hekman
Kreeg net telefoontje van de organisatie..haha.. Thanks Maaarte !!
danielle-hekman
Ik ben hier ook zo ongeschikt voor....ik hou het wel bij mijn kids en kalfjes haha

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koe , kalf en vrouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN