Melkproductie peildatum.

Maar even een eigen topic van maken, afkomstig van mij uit Josl topic.

En Wiebren, hoe wordt de melkproduktie voor tabel 6 bepaald op de peildatum? Die vraag omzeil je steeds maar, moeten we nog meer genaaid worden? Het is heel simpel, halfjaarproduktie, 1 januari tot en met 2 juli keer 2 delen door aantal koeien peildatum.Dan leveren de slachtkoeien bij de mensen die wel gewoon netjes hebben afgevoerd nog een hogere gemiddelde produktie op voor de excretie.
De koeien aankopers/uitbreiders worden veel minder beloond. Daardoor word de totale korting dus een stuk minder.

Laat maar zien dat LTO voor de laagst mogelijke korting gaat!

Trouwens is het juridisch niet gek dat de teldatum 1 dag is, bijbehorende melkproductie gaat in tabel 6 over 1 jaar.. Heeft de landsadvocaat iets over het hoofd gezien, want dat strookt niet met het verhaal van enkel 2/7... Ik vraag me af of dat wel stand kan houden. Of gaan we een dagproductie bereken op 2/7, dat wordt dan helemaal een zooitje!

Deel dit topic

Reacties

+1
fendt711variotms
Gewoon corectie van 1 maand en 2 dagen , heb je 6 maanden , en tegelijkertijd worden de legale fraudeurs opzij gezet , dit laatste hoor je niemand over
+2
kuilhapper
2 juli is de 183e dag van 2015, 183 x 2 is dus 366 dagen! Kun je perfect het sommetje mee maken..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , koeien , melkproductie en slachtkoeien geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0