DOC Kaas in Hoogeveen mag fuseren met DMK

HOOGEVEEN - Zuivelcoöperatie DOC Kaas in Hoogeveen en het Duitse zuivelconcern DMK Group mogen fuseren van de Europese Commissie.

Dat meldt DOC vanochtend. De voorgenomen fusie is zonder verplichtingen en voorwaarden goedgekeurd. DOC en DMK fuseren per 1 april van dit jaar.

Deel dit topic

Reacties

+2
Hopen voor de DOCCERS dat er een dikke plus uitkomt voor de melkprijs, succes .
cjw73
Waar moet die vandaan komen? DMK heeft afgelopen jaar minder dan DOC uitbetaald en ook nog ingeleverd op de reserves nog wat uit te betalen. Ik hoop het voor hun maar betwijfel het.
gezienus
Wat was de gemidelde prijs van doc
Farmer_
Quote:
@cjw73: Waar moet die vandaan komen

Dat mogen wij betalen.
Ik gun de DOCCERS en DMKers een goede melkprijs, misschien had men in een vroeger stadium MEER moeten samen werken, heb ik eerder ook aan gegeven , maar ik ben geen expert.
cjw73
@gezienus
Cent meer dan DMK.
gezienus
@cjw73 meende dat doc onder de 30 cent was
Farmer_
@gezienus
Werdt laatst gezegd dat doc met toeslagen nog hoger was dan DMK.
+1
gezienus
@Farmer_ Dan gaan we er op vooruit
+1
gezienus
Tukker ., - + - = +
+1
Ook wiskunde gehad gezienus,zo te zien is dat niet voor niks gweest !!! Ik ga klauwen bekappen , ajuus, tot vanavond, Grt DTOT.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's fusie , kaas , doc-kaas , doc , zuivelconcern en dmk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0