Illustratie van: cat 330d

Kamp laat melkhandel Vrebamel failliet verklaren

Vrebamel in Vredepeel, behorend tot de familie Van Bakel, is failliet. Henk Kamp, de minister van Economische Zaken, heeft het melkhandelsbedrijf begin deze week failliet laten verklaren. De Staat claimt miljoenen euro's van Vrebamel voor niet betaalde superheffing.

Deel dit topic

Reacties

dorpsrandhoeve
Oh, die waren glad!!!
arjan_kok
En laten een spoor van vernielingen na
Druk
Ze laten de Overheid met een grote vordering zitten, ze komen er zelf weer goed mee weg 😞
dorpsrandhoeve
Van de ene kant (hun kant) slim. Van de andere kant, (ook hun kant) misschien risicovol voor de directeuren. Immers als er wanbeleid is gevoerd kunnen ze aansprakelijk worden gesteld.
sil
Hoe gaat dat nu met de melkveebedrijven die aan vrebamel hun melk leverden, die superheffing zou vrebamel moeten betalen nadat zij deze geind hadden van de boeren, maar die boeren hebben ook nooit niks betaald. Gaan zij nu vrijuit, nu vrebamel failliet verklaard wordt...?
dorpsrandhoeve
Dat is nu natuurlijk erg interessant. In principe zou ik zeggen dat ze door de curator aansprakelijk worden gesteld voor de nog te betalen heffing.
sil
Lijkt mij ook...als deze groep moet betalen dan " rammelt " het nog op een paar bedrijven.
MTSTAMMINGA
@sil
Die bedrijfen hebben straks goedkoope fosfaat rechten ?

Kwa rechts gevoel niet best als je zo ondere de supperheffing betaalen uitkomt
gaitoetklooster
@MTSTAMMINGAZat die v/Baket ook nog in de zwarte mest karst?
meelezer10
@gaitoetklooster

Zwarte mest verkijgen is toch niet zo moeilijk. Je richt een bv op en huurt zoveel mogelijk mestopslag capaciteit voor twintig euro de kuub. Dan laat je de opslag vol rijden met mest voor 10 euro de kuub. Vervolgens laat je de bv failliet verklaren.
jan 1
Quote:
@meelezer10: Zwarte mest verkijgen is toch niet zo moeilijk. Je richt een bv op en huurt zoveel mogelijk mestopslag capaciteit voor twintig euro de kuub. Dan laat je de opslag vol rijden met mest voor 10 euro de kuub. Vervolgens laat je de bv failliet verklar

Zou eerst maar ff narekenen...:)
spotmelker
Quote:
@jan 1: Zou eerst maar ff narekenen...:)
Hoeft niet, gewoon laten weten dat je opslagruimte hebt als de markt het volst is. De rest gaat vanzelf.
MTSTAMMINGA
Niet dat ik weet



Quote:
@arjen90: Henk Kamp, de minister van Economische Zaken,

Hij nodige fraude gewoon uit op deze manier denk ik
Dat is gewoon ........
Net als vroeger een leeraar de klas niet baas was Het wordt een bende en gaos zo in de sectoor Tot zover die nog niet aanwezige is momenteel ?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's van bakel , superheffing , failliet en vredepeel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
9