MSD Animal Health verbaasd over conclusie PvdD

De #Boerenhaters van de Partij voor de Dieren misbruiken alles wat hun te pas komt:

Diergeneesmiddelfabrikant MSD uit Boxmeer is verbaasd dat de Partij voor de Dieren hun onderzoek naar biest-management heeft vertaald naar dat kalveren meer biest en dus een betere start krijgen als zij bij de koe blijven. "Dat staat nergens in het onderzoek" aldus een woordvoerder van MSD. "Wel staat er in dat 62% van de onderzochte kalveren te weinig of te laat biest gespeend krijgen. En dat daardoor de bloedwaarde van anti-lichamen in het bloed van het kalf te laag was."

"Wij vinden het erg jammer van de PvdD ons onderzoek zo heeft gebruikt, wij krijgen veel vragen van boeren hierover. Wij kunnen alleen maar uitleggen wat onze conclusie is van ons onderzoek."

Meer: rtvoost.mobi/nieuws/nieuwsItem.aspx/…

Deel dit topic

Reacties

Freriks
Geen nieuws Co, helaas...
Coen
Selectief winkelen, dat is de taktiek van dit soort groeperingen 😞

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koe , kalveren , kalf , partij voor de dieren , management , biest , dieren , pvdd en boerenhaters geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1