Reunie oudleerlingen landbouwscholen gouda


Welkom op de reüniewebsite van het Wellantcollege VMBO Gouda


Op zaterdag 6 februari 2016 organiseert het Wellantcollege VMBO Gouda een reünie.

Voor de reünie wordt iedereen uitgenodigd die onderwijs heeft genoten of les heeft gegeven op één van de scholen die op zijn gegaan in het huidige Wellantcollege VMBO Gouda.

De bijbehorende scholen zijn:
· Chr. Lagere Land- en Tuinbouwschool
· Groen College VMBO
· Wellantcollege VMBO Gouda

De reünie kan een geweldig succes worden als jullie, onze oud-leerlingen, oud-medewerkers en huidige medewerkers van het Wellantcollege aanwezig zijn.

De reünie vindt plaats in en rond het schoolgebouw aan de Ronsseweg 555 in Gouda.
We stellen de school vanaf 13.00 uur open en om 17.00 uur is de middag afgelopen. Op deze middag wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.

Elders op deze website vind je meer informatie onder de bovenstaande knoppen.

Je wordt van harte uitgenodigd om je in te schrijven voor deze reünie. Bij ‘inschrijven’ kan er een toegangsbewijs besteld worden.
Na betaling van €12,50 is de inschrijving definitief en wordt het toegangsbewijs binnen 7 dagen per e-mail toegestuurd.

Wij proberen zo veel mogelijk potentiële reünisten te informeren via allerlei kanalen om ze erop te attenderen dat er een reünie georganiseerd wordt door hun oude school. Helaas komt het voor dat we via onze kanalen sommige mensen toch niet kunnen bereiken. Daarom vragen wij je om het nieuws zoveel mogelijk rond te vertellen, indien mogelijk m.b.v. Twitter, Facebook, LinkedIn en Schoolbank. Probeer alle oud-klasgenoten en (oud)-collega's op te trommelen om gezamenlijk naar de reünie te komen. Ken je mensen die nog van niets weten? Wijs hen dan op deze website: www.reuniewellantcollegevmbogouda.nl.
‘Zegt het voort’, ‘zegt het voort’.

Voor vragen of opmerkingen over de reünie kun je contact opnemen met reuniegouda@wellant.nl

Wij als organisatie hebben er zin in en we hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op zaterdag 6 februari 2016

Met vriendelijke groet,

Reüniecommissie
Wellantcollege VMBO Gouda

© 2016 | Een egu4edu product: www.reuniesite.nl | login

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's onderwijs , bank , lei , twitter en facebook geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
2