Prijswijziging sperma na indexdraai bij crv

Beste KI-veehouder,

De manier waarop wij onze spermaprijzen publiceren gaat enigszins veranderen.
In het verleden werden na elke indexdraai (april, augustus en december) de nieuwe spermaprijzen pas van kracht op het moment dat de stierenkaart bij u op de mat viel.

Dit verandert. Om beter bij de actualiteit aan te sluiten worden vanaf de volgende indexrun – woensdag 2 december 2015 - de nieuwe spermaprijzen al eerder gepubliceerd en wel op onze website, www.crv4all.nl.
Concreet betekent dit dat vanaf vrijdag 4 december de nieuwe spermaprijzen ingaan. U vindt de actuele tarieven in onze webshop! Enkele weken later verschijnt dan de nieuwe brochure ‘stierenaanbod’ met daarin ook de nieuwe tarieven.

Met vriendelijke groet,

CRV Klantenservice

Deel dit topic

Reacties

arjan_kok
Ze hebben zeker gemerkt dat veehouders direct na de indexdraai gingen bestellen voordat eventuele prijsstijgingen ingaan, nu dus maar twee dagen daarvoor, en als je daarvoor te laat ben kan je in ieder geval de van prijsdalingen profiteren
+1
noordhollander
Spermarietjes is ook koehandel hoor gemiddeld veel te duur opletten
is niet verboden er zijn nog steeds ezels, die proefstiersperma kopen
voor wel 12 euro voor hele gewone doorsneestiertjes
arjan_kok
In nieuw zeeland gaat er inclusief inseminatie hooguit 4 euro in een koe kunnen ze hier nog puntje aan zuigen !

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's crv , sperma en stierenkaart geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN