Machine om voer aan te schuiven en krachtvoer te verdelen

Wie weet een kleine handige machine waarmee je automatisch krachtvoer voor het voerhek kan brengen, en die tegelijk het voer aanschuift?

Zie wel van die zelfrijdende brokkenkarren uit de kalvermesterij, maar hebben geen voerschuif (en zijn daar ook niet sterk genoeg voor)

Deel dit topic

Reacties

cs-agrar
Wasserbauer, butlersilver
arjan_kok
Je denkt aan een robot?? Anders zou je iets op shovel kunnen laten monteren, gewoon handige mechanisatie vragen, beetje brainstormen samen
Corne S
Lely juno en krachtvoerboxen. Echter is dit niet gecombineerd. Je kunt met krachtvoerboxen wel individueel voeren.
Valtrapowerr
Spinder heeft een aanschuifrobot met krachtvoerdosator.
dx11
Trekker met frontschuif en blokkenkar
+1
walker1
Zeer geschikt om veel mee te schuiven:
machinerytrader.com/listingsdetail/detail.aspx/…
Heb weleens op eeb doseerwagen een soort krachtvoerdoseerder gezien, een grote trechter met daaronder een hydromoter met een doseersysteem. Misschien zou je zoiets bovenop een simpele voerschuif of iets kunnen maken... (Er is hier vast wel iemand die snapt wat ik bedoel en weet hoe dit heet) 😃

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's krachtvoer , voer en voerhek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
5
TREFWOORDEN