Illustratie van: WaterDeutzer

Opnieuw flinke prijsverhogingen op zuivelveiling GDT

Voor de derde week op rij laat Global Dairy Trade hoger noteringen voor zuivelgrondstoffen zien. De internetveiling sloot dinsdag maar liefst 16,5 procent hoger. Dit is echter nog geen reden om te denken dat de zuivelcrisis voorbij is, zegt zuivelanalist Mark Voorbergen.

Deel dit topic

Reacties

storm
Allerbelabberdst slechte journalistiek van Melkvee.nl!! De Global Dairy Trade is om de twee weken dus we hebben het hier over een periode van 6 weken ipv de derde week op rij!!
Dan die Mark Voorbergen, ik volg de uitspraken van die man al een aantal jaren maar het is net als met Pelleboer vroeger de weersvoorspelling, hij zit er altijd naast of hij lult de ander na????
+1
Jaap40
Positief nieuws zorgt gewoon voor kopers op de markt. Is nooit anders geweest. Wie afwacht moet de nu uitgestelde koop later duurder kopen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dairy , global dairy trade , veiling en gdt geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0