Zelf stierensperma analyseren met iPad

Sinds kort is er een kit voor de iPad op de markt die stierensperma kan analyseren op kwaliteit. CRV waarschuwt voor het gebruik van dergelijke apparatuur.

Deel dit topic

Reacties

Freriks
Alleen stierensperma? 😉
ejb
Quote:
@Freriks: alleen stierensperma

zo'n zelftest heb jij toch helemaal niet meer nodig 😃
+1
Pinkenboer
Zouden ze ook soms een beetje bang worden voor hun eigen hagje.
Ze doen wel een beetje paniekerig volgens mij.
Harry K
Lijkt me een praktische toepassing om als inseminatiedienst de kwaliteit van het stierensperma van de eigen stieren bij boeren te controleren. Moeten die boeren het zaakje wel eerst zelf opvangen en klaar zetten, en of dat dan nou wel zo veilig is?

Anyway,
"Marleen Broekhuijse, wat doe je voor werk?"
"Ik ben programmamanager Sperma..."

😃 😃 😃
jan4072
Niks nieuws onder de zon. Ik geef CRV wel gelijk. Met een professioneel CASA systeem heb je evenzogoed nog getraind personeel nodig om de apperatuur een juiste diagnose van het sperma te laten maken. Deze mini-CASA is eigenlik niet meer dan een microscoop die het beeld op je Ipad laat zien. Even zo goed moet je dus nog wel verstand hebben van spermabeoordeling. Maar wie denkt er voordeel bij te hebben, bij mij is het te koop. jan@veltkamp.com

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's crv , sperma en ipad geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN